Участник стига до финалния въпрос в Стани богат, а по информация на

...
Участник стига до финалния въпрос в Стани богат, а по информация на
Коментари Харесай

Участник, най-сетне, успя да вземе 100 бона от Стани богат в България

Участник стига до финалния въпрос в " Стани богат ", а по информация на " Галерия " дава отговор вярно и прибира 100-те бона.

Победителят в играта е журналистът Любомир Лазаров, който през последните 20 години от кариерата си оглавява интернет отдела на БНР, а в този момент е пенсионер. Той работи преди този момент в " Земеделско знаме ",  " Континент " и също по този начин е бил заместник-главен редактор на 168 часа.

Лазаров за малко да изгори на един от първите рундове, само че после показва енциклопедични знания, с които прострелва водещия Михаил Билалов. Един от последните въпроси е обвързван с шадраван в Париж. Журналистът познава верния отговор, само че за всеки случай използва жокер, като се обажда на своя наследник.

До последния въпрос в " Стани богат " са стигали участници по времето, когато предаването беше в Нова и с водещ Ники Кънчев. Първият е Асен Ангелов, който през 2002 година отговори на въпроса, само че се наложи да върне парите, тъй като се разбра, че е татко на водещата в същата телевизия Искра Ангелова.

За 100 хиляди лева е играл и предприемачът Дилян Павлов, който отпада на финала. Предстои феновете да схванат дали ще отговори 68-годишният публицист на последния въпрос от играта.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР